Lahana Çorbası

Lahana Çorbası

Malzemeler : 

  • 1 küçük kase lahana
  • 1 adet pırasa
  • 1 adet havuç
  • 1,5 litre tavuk suyu
  • 1Yarım kahve fincanı ince bulgur
  • Bir tutam maydanoz

Yapılışı : 

Pırasa ve Havucu 2 yemek kaşığı yağda biraz öldürün. Üzerine tavuk suyu , lahanayı ve ince bulguru ekleyin. Lahana ve bulgur pişinceye  kadar kaynatın. Servis yapacağınız kadarı rondodan geçirin. Rondodan geçirirken maydanoz da ekleyin.

Afiyet olsun.

 

Not :

Alerji aynı parmak izi gibidir.Kişiye özeldir. Bu nedenle kullanmak istediğiniz her yeni besin için mutlaka alerjinizin düzenli kontrolünü yapan uzman doktorunuzun önerisini almanızı tavsiye ederim. Kendi doktorunuzun önerisi herkesin önerisinden üstündür.

 

Besinlerden herhangi birine alerjisi veya hassasiyeti olan kişiler o besinleri kesinlikle kullanmamalıdır .Ayrıca alerjisine uygun başka bir besin ile değiştirerek tarifi kendisine göre modifiye edebilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s