KURABİYE

996001_10151858304976597_2109715616_n
MALZEMELER :
  • 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
  • 1 SU BARDAĞI İRMİK
  • 1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ,
  • 1 ÇAY BARDAĞINDAN BİRAZ EKSİK SU.
  • KABARTMA TOZU VANİLYA VE ALABİLDİĞİ KADAR UN.

HAMURU KULAK MEMESİ KIVAMINDA OLACAK. 170 DERECE FIRINCA PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİP ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPİP SERVİS EDEBİLİRSİNİZ.

AFİYET OLSUN

Bu güzel kurabiye tarifini hamarat annemiz Gülnur kurt Baydar hanımdan almış bulunuyoruz.Tüm anneler adına kendisine teşekkür ederim.

 

Not :

Alerji aynı parmak izi gibidir. kişiye özeldir. Bu nedenle kullanmak istediğiniz her yeni besin için mutlaka alerjinizin düzenli kontrolünü yapan uzman doktorunuzun önerisini almanızı tavsiye ederim. Kendi doktorunuzun önerisi herkesin önerisinden üstündür.

Besinlerden herhangi birine alerjisi veya hassasiyeti olan kişiler o besinleri kesinlikle kullanmamalıdır .Ayrıca alerjisine uygun başka bir besin ile  değiştirerek tarifi kendisine göre modifiye edebilir.

 

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s