Anne Sütü ve Emzirme

gustav-klimt

Anne Sütü ve Emzirme

  • Tarihsel Olarak Anne Sütü Kullanımı
  • Anne Sütü /Emzirmenin Bebek ve Anne İçin Yararları
  • Besin Değeri Yönünden Anne Sütü
  • Kolostrum ve Özellikleri
  • Mature (olgun) Anne Sütü ve Özellikleri
  •  Mature (olgun) Anne Sütünün Enerji ve Besin Ögeleri Bileşimi
  •  Anne Sütünün Enerjisi
  •  Anne Sütünün Proteini
  • Anne Sütünün Karbonhidratları
  • Anne Sütünün Yağı
  •  Anne Sütünün Vitamin ve Mineralleri
  • Anne Sütünün Antienfektif Öğeleri
  • Anne Sütünün Üstünlükleri
  • Emzirmede Nelere Dikkat Edilmeli?
  • Emziklik Kadınlar İçin Gerekli Günlük Besin Tüketim Miktarları
  • Emzirmenin Kesilmesi Gereken Durumlar
  • Emzirmenin Geçici Olarak Kesilmesi Gereken Durumlar
  •  Emzirmenin Kesilmesi Gerekmeyen Durumlar

 

Yukarıda belirtilen içeriklere ait tüm detayları T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Obezite Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan siteye ait anne sütü bölümünden okumak için lütfen linke tıklayınız.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s